Стаи - За хотела - Todoroff Wine & Spa Hotel

Стандартна стая


Хотелът предлага четири кокетни стандартни стаи (легло-персон и половина) - с възможност за двойно и единично настаняване. Освен всички останали удобства на разположение на гостите са панорамни балкони с изглед към централния вход на хотела.


Двойна стая


Хотелът разполага с три комфортни двойни стаи, с изглед към хълмовете на Брестовица. На просторните балкони на стаи 206 и 207 при добро време и желание от страна на гостите може да бъде организирана приятна вечеря на открито.


Апартамент тип студио


На разположение на гостите са четири малки апартамента тип студио, обзаведени с бутикови мебели, състоящи се от две просторни преходни помещения с панорамни тераси. Обособени са работен кът с писалище и уютен кът за почивка. На просторните балкони на стаи 101 и 201 при добро време и желание от страна на гостите може да бъде организирана приятна вечеря под звездите.


Апартамент Premier


Aпартаментът се състои от две просторни самостоятелни помещения в класически стил. На разположение на гостите са комфортна спалня, уютен кът за почивка и предразполагащ работен кът. От балкона на апартамент Premier се открива неповторима панорамна гледна към тракийската долина, Пловдив, Средна гора и Стара планина.


Апартамент Ambassador


Aпартаментът се състои от две просторни помещения в класически стил. На разположение на гостите са комфортна спалня, уютен кът за почивка и предразполагащ работен кът. От балкона на апартамент Ambassador се открива неповторима панорамна гледна към тракийската долина, Пловдив, Средна гора и Стара планина.


Апартамент President


Aпартаментът се състои от две просторни самостоятелни помещения в класически стил. На разположение на гостите са комфортна спалня, уютен кът за почивка и ергономичен кът с писалище.

Апартамент President разполага още с две панорамни тераси, от които се открива прекрасна гледна към китния двор на винарската изба и към хълмовете на Брестовица.© 2009 Todoroff Wine & Spa. All rights reserved.
Web design and development by M3 Communications Group, Inc.