Организиране на лични празненства

Рождени дни
Именни дни
Семейни празненства
Годишнини
Кръщенета

Wine & Spa Hotel TODOROFF е предпочитано място за отпразнуване на рождени и именни дни, малки семейни празненства. Ресторантът на хотела разполага с 60 места, открита тераса с 40 места и градина с 40 места. Wine & Spa Hotel TODOROFF предлага на своите гости и механа в традиционен български стил с 26 седящи места и веранда с още 35 места и изглед към върховете на Родопите, подходящото място за вас ако желаете усамотение и спокойствие за вашите гости.

Организиране на фирмени и корпоративни събития

Семинари
Конференции
Бизнес срещи
Фирмени представяния и презентации
Тиймбилдинги

Wine & Spa Hotel TODOROFF предлага чудесни условия за провеждане на семинари, конферентни мероприятия, бизнес срещи, фирмени и бизнес представяния. Хотелът е с лимитиран капацитет, но предлага уютна атмосфера и корпоративна идентичност. Разполагме с две многофункционални конферентни зали с капацитет от 20 и 40 места, с възможности за различна подредба и конфигуриране на местата, в зависимост от спецификата на събитието. Залите са оборудвани с мултимедийни проектори, безжичен интернет и флип чарт. За пълноценното провеждане на различните корпоративни събития хотелът предлага различни бизнес и офис услуги, включващи  копирни услуги, скенер, печат на документи.

Организиране на светски и публични събития

Музикални концерти
Коктейли
Модни ревюта
Гала вечери
Балове

Wine & Spa Hotel TODOROFF успешно приютява музикални концерти, изискани коктейли, модни ревюта, гала вечери и малки балове. Освен конферентните зали и ресторанта на хотела Wine & Spa Hotel TODOROFF разполага с бутикова дегустационна зала, която поради прекрасната си акустика е приютявала малки фолклорни и класически концерти. Китната градина на хотела е неповторимо място за провеждане на летни коктейли на открито, тематични вечери, градински партита, барбекюта.

Организиране на годежи и сватбени празненства

Ергенски и момински партита
Годежи
Сватби
SPA ПАРТИТА
WELCOME парти за опознаване на гостите
Гурме дегустации за гостите
Безплатен паркинг за гостите

За да бъде пълна изненадата, предлагаме закупуване на празнични Spa, уикенд и дегустационни пакети. Една от нашите ексклузивни оферти е насочена към всички решени да съберат съдбите си в едно. Представяме на Вашето вниманието възможността за организиране на сватбени мероприятия в Wine & Spa Hotel TODOROFF.

За организиране на сватба, предлагаме:

Ритуална церемония с празнична сватбена украсена
Напитка за добре дошли за гостите на младоженците Наздравица с искрящо вино за младоженците и кумовете
Сватбено меню
Ритуал за посрещане в ресторанта
Четири степенно меню по избор с пакет напитки
Индивидуално меню и картички с имената на гостите
Настаняване в хотела:
Нощувка със закуска в апартамент „ Президент” за младоженците с комплименти: Бутилка вино, шоколадови изненади и плодове в стаята
Винена Spa програма за младоженците
Гурме дегустация на три вина за младоженците
Специална изненада „TODOROFF” за младоженците
Допълнителни услуги:
Тържествена украса за зала и покривала за столовете с панделка
Дегустация на избраното сватбено меню от младоженците
Стаи на промоционални цени за гостите

Организиране на дегустации

Дегустации в хотела
Изнесени дегустации

Wine & Spa hotel TODOROFF разработва свои авторски подходи във винения туризъм. Опитните винени аниматори запознават гостите с основните методи на дегустация, с класическите подходи в съчетаването на храна и вино. Пред тях се разкриват тънкости в съхранението на вино, интригуващи тайни от технологията на производството и многообразието от сортове и региони. Wine&Spa Hotel TODOROFF разработва и предлага различни варианти за дегустация. Освен в уютната дегустационна зала, организираме външни дегустации по време на конгреси, симпозиуми и бизнес мероприятия. Дегустацията се провежда от обучен аниматор, който запознава гостите с характерните особености на вината TODOROFF, а също и с основните методи за дегустация, които доставят пълноценни вкусови впечатления на сетивата. 

Към всички тези разнообразни услуги добавяме:

- Специално „Wine Quiz Show”създадено от нашия екип, за да изпита знанията Ви за виното, за да изпита отборните Ви качества, но и за да забавлява! А накрая, но не на последно място, за да събуди интереса Ви към „Изкуството на виното“.
- Цялостно организиране на тематични вечери – италианска, гръцка, руска, латино. От музиката, през менюто и напитките до атмосферата и украсата, а защо не и до костюмите и традиционни танци. Нашия екип ще се погрижи да Ви отведе за няколко часа в други географски ширини.
- За най-малките ни приятели сме подготвили специални детски: украси, музика, менюта, програми, анимация и други изненади. Цялостна организация с внимание към детайла за рожденните дни на Вашите деца.
- „Винени емоции“ едно нестандартно решение за рожден ден или друг празник. Ако Ви е омръзнало да правите едно и също всяка година, организирайте един по-нетрадиционен рожден ден, който със сигурност ще бъде незабравим:

Разходка „По пътя на виното“
Забавни игри и състезания по време на разходктата
Дегустация на 5 вина
Рисуване върху стъклени чаши за спомен
Викторина „Wine quiz show“
Сертификати за всички приятели
Подарък бутилка вино с персонализиран етикет за всеки от компанията
Времетраене – 4 час

- Фестивална фолклорна програма „Дионисиеви празници“ с различни демонстрации и различни богата развлекателна програма: български фолклорни музика, танци и традиции, състезание по мачкане на грозде, демонстрации - по приготвяне на „сладък салам“ от грозде, мелене на грозде с ръчна преса, варене на сладко от грозде по стара брестовишка рецепта, рисуване върху винени чаши и др.
- За най-изтънчените любители на кулинарните деликатеси сме запазили тайните за приготвяне на автентично родопско чеверме или печено на пещ
- Вярваме, че щастливите спомени са перфектен подарък, който можете да направите на любимите си хора. Затова Ви предлагаме подаръчни пакети оформени като красививаучери за услугите в Wine & SPA Hotel TODOROFF. Тези пакетни предложения са подходящ подарък също за партньори, колеги и др.

И още много възможности, изненади и емоции...

 


© 2009 Todoroff Wine & Spa. All rights reserved.
Web design and development by M3 Communications Group, Inc.