Римска баня

Римска баняНасладете се на мига, забулени в ароматната пара на римската баня, докато всяка пора на кожата Ви се прочиства в дълбочина, а тялото Ви съблича умората от делника. За да засилим прочистващия и регенериращ ефект на тази здравословна процедура сме добавили внимателно подбрани етерични масла в ароматизатора. Усещането за чистота и свежест след нея е неповторимо.

Биосауна

БиосаунаРелаксирайте с аромата на прясно сено в нашата уникална биосауна. В медника над огнището къкри ароматна отвара от свежи билки, в кабината звучи приятна музика, погледът Ви се плъзва над лозовите масиви на Брестовица и Вие внезапно осъзнавате, че тъкмо дребните неща правят живота Ви хубав.

Тепидариум

ТипедариумOтпуснете се на приятно затоплените керамични пейки в тепидариума и забравете за хода на времето. Лъчиста топлина, подобна на слънчевата, поддържа температура на въздуха около 39°C, при която в организма се задействуват процеси, спомагащи пречистването му и укрепващи имунната система. Заради сравнително ниската температура престоят в Тепидариума е изключително приятен и релаксиращ.


© 2009 Todoroff Wine & Spa. All rights reserved.
Web design and development by M3 Communications Group, Inc.