Казват, че виното било напитката на боговете. Като Ви предлагаме да се изкъпете в тази божествена напитка го правим с убеждението, че тя ще Ви дари със здраве и ще Ви направи по-красиви. Основание да вярваме в това ни дават както множеството научни изследвания за лечебните свойства на виното, така и успехът на винотерапията в съвременните спа центрове по света. Нашето искрено желание от друга страна, е да Ви помогнем да забравите за малко забързаното си ежедневие, да Ви накараме да помечтаете и да се почувствате поне за миг част от компанията, населявала в ония далечни времена Олимп. Без съмнение съществуват различни отговори на въпроса какво всъщност е SPA. За нас SPA е времето, което отделяме за себе си за да релаксираме, да заредим тялото си с нова енергия или просто да се порадваме на мига. SPA е мястото, където времето няма значение ! SPA e грижа за здравето, която доставя наслада! Нашата интерпретация се гради върху няколко основни убеждения:

Виното дарява с красота и здраве

Радваме се да Ви предложим за първи път в България една уникална спа програма, в която гроздето и виното са основни герои. Полифенолите, съдържащи се в гроздето, са уникални био-активни вещества които осигуряват ефикасна защита за клетките и ги предпазват от стареене. Защитното им действие е 50 пъти по-силно от това на витамин Е и 18 пъти по-силно от витамин С.

 

 


За Вас сме подбрали автентични терапии и релаксиращи ритуали на основата на винени продукти и Ви каним на една нетрадиционна дегустация. Ваните с винени екстракти стимулират кръвообращението и пречистват организма от токсини, маски и обвивания с микронизирани гроздови семки и джибри, екстракти от червено вино и лозови листа регенерират и заздравяват тъканите, а масажите с масло от грозде омекотяват и подхранват кожата с мощни антиоксиданти. Открийте вино терапията в нейната класическа форма!

Грижата за здравето доставя наслада

Вярно е, че задачата, да съставим програма, която дарява със здраве, доставя удоволствие и в която виното изпълнява главната роля не беше от най-трудните. Виното е напитка, която винаги свързваме с наслада. Вероятно повечето от Вас дори, при израза „винотерапия“ си представят онова блажено състояние, при което, приятно отпуснати във вана с ароматно вино отпиват със сламка от божествената течност. Макар, че продуктите ни са 100% натурални на изкушените от Вас предлагаме да се придържат все пак към методите на класическата дегустация, за които учените твърдят, че са също толкова здравословни и полезни. Редовната, умерена консумация на вино предпазва организма от сърдечно съдови заболявания и тумори. Лечебния ефект идва от естествения химикал резвератрол, съдържащ се в значителни количества в червеното вино. Резвератролът регулира нивото на холестерина в кръвта и защитава клетките от свободните радикали.


Работното време:

  • Неделя – Четвъртък 10:00 – 18:00ч.
  • Петък – Събота 10:00 – 19:00ч.

            ЗА   УДОБСТВО   НА   НАШИТЕ   ГОСТИ   ПРЕДЛАГАМЕ   ДА

ЗАПАЗИТЕ   ЧАС   ЗА    ЖЕЛАНИТЕ    ПРОЦЕДУРИ  -  ПРЕДВАРИТЕЛНО.


© 2009 Todoroff Wine & Spa. All rights reserved.
Web design and development by M3 Communications Group, Inc.