Билкова хидромасажна вана "ХАРМОНИЯ" НОВО 

Терапия за тялото и душата. Забравете за малко за стреса и напрежението, отпуснете се в ароматна билкова хидромасажна вана и се насладете на релаксацията на всеки един мускул. Освен, че тялото ви ще се обогати с кислород от аеромасажа, ще имате възможност да изпитате удоволствието от хидромасажа на гърба, ходилата и цялото тяло. Билковата вана може да бъде използвана с различни цели: релаксиране,разкрасяване, хидратиране, за забавяне на процесите на стареене и други. Китайската медицина я използва още от времето на династията Шанг – 1700-1027г. преди новата ера. 

Продължителност: 30 мин. - 20.00 лв.

Ексфолиация с грозде

Масажът с прясно приготвена и ухаеща на джинджифил и грейпфрут ексфолираща паста от гроздово масло, микронизирани гроздови семки и растителни екстракти пречиства кожата от мъртвите клетки и стимулира процесите на обновление. Идеален старт в света на винотерапията!
 

Продължителност: 20 мин. - 25.00 лв.

Вана Барик

Ароматна вана със соли от Мъртво море и екстракт от каберне стимулира обмяната на веществата и спомага за елиминирането на токсините. Релаксирайте с чаша чай от ройбос и винени екстракти в елегантната атмосфера на нашата спа суита!

Продължителност: 30мин. /за един или за двама/ - 25 / 35.00 лв.

TIME OUT BACK - релакс за гръб BABOR       

Чистата, деликатно успокояваща изворна вода от Аáхен овлажнява кожата на гърба Ви и я насища с богат спектър от минерали и микроелементи.  Авторска комбинация от ензими и витамин С, в хармония с нежно ексфолираща пяна почиства повърхностния слой мъртви клетки и помага на кожата да поеме пълноценно активните съставки в плода от брекиня,  който вирее в  района на Айфел и подмладява с високото си съдържание на витамин С.  Дълбоко ексфолирани, порите на кожата поемат леко затопленото масажно олио и Вие стопявате неусетно умората от плещите си в изкусителен антиоксидантен коктейл.

Продължителност: 50мин. /за един / - 45.00 лв.)


© 2009 Todoroff Wine & Spa. All rights reserved.
Web design and development by M3 Communications Group, Inc.