Открийте морето от възможности за нова енергия и виталност с ексклузивните продукти на BABOR!

През 1955г. д-р Михаел Бабор разработва нов метод за почистване на кожата:  хидрофилно почистване на маслена основа. С естествената съживяваща сила на двете взаимно отблъскващи се вещества - вода и масло - той поставя основата на марката BABOR, която в своята луксозна грижа от природата се нарежда сред първите в професионалната козметика. Днес BABOR работи с учени, естетици, визажисти и SPA-терапевти от цял свят, за да разработи продукти за кожата  в съзвучие с природата , но и с висока отговорност към богатствата й.

В своите изследователски институти BABOR анализира типовете кожа и разработва специализирани козметични продукти на натурална основа: с вода от далечни арктически ледници, с растителни стволови клетки, които защитават младежката свежест, с екстракти от нар, брекиня и мексикански кактус, с гроздови дрожди и мароканско масло арган, с плодови киселини и чист кислород,  на основата на микронизирания вулканичен минерал зеолит и безценната минерална вода от Аахен. Специално за мъжете BABOR създаде козметични продукти с таурин, хмел и сибирски жен-шен.  А авторските SPA терапии на BABOR черпят знанията си от древноиндийски, африкански и азиатски ритуали за красота и са холистичен в основата си подход в грижата за кожата.

Шампанско - лукс за кожа

 Комбинация от фина шира от бяло вино и ценни съставки осигуряват на кожата енергията, от която тя има нужда, и стимулира естествената и система за възстановяване. СОбствените защитни механизми на кожата се активират, като видимо придават на кожата възстановен и освежен вид. Внимателно подбрана комбинация на продукти от серията SELECTION гарантира ново, вълнуващо преживяване. Маската, обилна на пяна, не само помага на кожата да се възстанови напълно, но освен това заличава дребните следи от възрастта.

Продължителност: 75 мин. - 75.00 лв.

Антистрес терапия

Искате ли да забравите за доссадните кожни проблеми, петънца и възпаления, съпътствани с разранени места, които често пъти водят до свръхчувствителност? Тази процедура не само почиства кожата, но и регулира съдържанието на липиди в нея. След като кожата е почистена, се прилага нежен масаж с нежни потупвания. Освежаващата маска създава незабравимо усещане за здраве и предпазва от появата на бактерии.

Продължителност: 75 мин. - 70.00 лв.

BABOR MEN - нова енергия

BABOR MEN ритуалите ще Ви пренесат в географския център на Азия – в сърцето на Сибир. Енергията е ключ за достигането на поставените цели, както в професионален, така и в личен план. Външната привлекателност е отражение на вътрешните сили, увереността в себе си и силата на характера. BABOR предлага идеален подход, като се грижи за мъжката кожа по един специфичен начин, използвайки елементи от сибирската тайга.

Продължителност: 70 мин. - 60.00 лв.

NANOCELL - със стволови клетки

Получените по естествен път растителни стволови клетки от много рядък вид швейцарски ябълки удължава живота на стволовите клетки в кожата и по този начин запазва младежкия й вид. С процедурата Nanocell ще получите здрав, стегнат и свеж вид на кожата, с младежко излъчване. 

Продължителност: 75 мин. - 80.00 лв.


© 2009 Todoroff Wine & Spa. All rights reserved.
Web design and development by M3 Communications Group, Inc.