Дискретен лукс, спокойствие и хармония Ви очакват в нашите елегантни СПА сюити, резервирани специално за Вас и Вашият партньор, където ритуалите, които сме подготвили, ще се превърнат в истинско преживяване. Всяка сюита е оборудвана с модерна хидромасажна вана, професионални легла за процедури и разполага с уютен кът за релаксация.

Класика

Идеален старт в света на винотерапията! Програмата включва ароматна вана със соли и винени екстракти и масаж за двамата с топло гроздово масло. Релаксирайте с чаша прекрасно вино в елегантната атмосфера на нашата спа суита!
 

Продължителност: 75 мин. - 90.00 лв.

Селекция

Насладете се на нашето уникално винено маскарпоне за двама! Програмата Ви стартира с нежна ексфолиация на тялото с гроздови семки и ексклузивни натурални масла.

Следва ефектна маска с концентриран екстракт от Каберне Совиньон и биволско мляко, богата на млечни киселини, полифеноли и резвератрол, които действат като естествен лифтинг за кожата. Насладете се на мига в нашата уникална барикова вана с аромата на младо вино и горски плодове и с чаша от нашето прекрасно вино по Ваш избор.

Продължителност: 90 мин. - 100.00 лв.

Резерва

Специална релаксираща програма за Вас и Вашият партньор с винени продукти и ексклузивни натурални масла. Програмата стартира с пилинг от пулверизирани гроздови семки и подхранващи масла от карите и грозде. След това ще Ви оставим да помечтаете с чаша прекрасно вино и релаксираща музика в ароматната вана с екстракти от Каберне Совиньон. Като кулминация сме подготвили за дамата маска с масла от карите и грозде, а за господина енергиен масаж с топло гроздово масло. Ефектът е кадифена кожа и прекрасно настроение!

Продължителност: 100 мин. - 120.00 лв.


© 2009 Todoroff Wine & Spa. All rights reserved.
Web design and development by M3 Communications Group, Inc.